Pagini Internet – Webdesign si optimizare SEO

Top 5 motive pentru care afacerea ta are nevoie de un website

Afacerea ta isi poate incheia ziua la ora 18:00, iar nimeni nu va mai prelua apelurile. Totusi, site-ul tau va fi live 24/7, 365 zile pe an promovand si prezentand serviciile catre potentiali clienti.

40% din consumatori nu au incredere in afaceri fara o prezenta online!

Site-ul tau este avantajul numarul 1 in marketing deoarece traim intr-o lume moderna. Oamenii tind sa aibe o medie de 23+ ore online pe saptamana.

Site-ul sporeste castigurile

În era transformării digitale, nu sunt mulți bani pentru a construi un site web folosind un software gratuit precum WordPress.com. Veți găsi mii de viitori clienți pe o platformă optimizată de motorul de căutare fără a investi prea mult.

Site-ul adauga credibilitate afacerii

Daca vrei sa le arati clientilor ca iti iei afacerea in serios, atunci cel mai bine ar fi sa investeti intr-un site profesional. In momentul de fata mai mult de 50% din utilizatorii de telefoane identifica afaceri noi sau marfuri prin navigarea internetului.

Un site bun poate castiga improtiva brand-urilor mari cu ajutorul SEO

Optimizarea pentru cuvinte cheie va imbunatati traficul catre site-ul dumneavoastra si va afecta calea lor, care in mod normal incepe cu analiza, feedback si recenzii pe care le numim SEO. Una din marile oportunitati de a ameninta industria este de a obtine un rol de lider in lista de cautari. Prin urmare , daca nu domini vizibilitatea online , nu oferiti clientilor motive sa cumpere de la dvs. VS marcile mari.

Prezentati ofertele si reducerile

De asemenea, veti evidentia promotiile , evaluarile si toate caracteristicile care va vor ameliora comfortul vizitatorilor. Acest lucru mareste timpul total pe care consumatorul il petrece pe site si pot afecta optiunile lor.