Pagini Internet – Webdesign si optimizare SEO

Suntem o agentie web specializata pe dezvoltare web si optimizare SEO.

Nucleul acestei firme s-a concretizat la preselectia nationala de web design, organizata la Parcul Industrial Hemeusi HIT Park, din cadrul concursului Webdesign International Festival (WIF).

La acest concurs echipa noastra s-a clasat pe locul I, urmand astfel sa reprezinte Romania pentru prima data intr-un concurs de aceasta amploare, la etapa internationala care a avut loc in Franta, la Limoges.

In Franta am avut ocazia de a participa la conferinte de webdesign sustinute de elitele internationale din acest domeniu, precum si de profesorii de la Universitatea de Webdesign din Limoges. Pe langa aceasta, am facut schimb de experienta cu concurentii din celelalte tari precum SUA, Rusia, Polonia, Brazilia, etc.

In urma acestor experiente putem spune ca avem o noua viziune asupra webdesign-ului. Am inceput sa colaboram cu diversi parteneri din mai multe domenii de activitate, precum imagine, design, marketing pentru a oferi clientilor nostri solutiile cele mai bune.

Agentia noastra nu este doar creatoare de pagini internet ci un suport real pentru clienti in a-si construi o prezenta online cat mai consistenta. Oferim servicii de creare identitate vizuala, promovare on-line sau off-line, creare de aplicatii desktop sau mobile si multe alte solutii integrate.

01.

Experienta

In cei 15 ani de activitate am adunat o vasta experienta care este pusa la dispozitia clientilor nostrii.

02.

Actualitate

Suntem la curent cu cele mai noi trenduri in domeniu si ne documentam in continuare pentru a oferi servicii de actualitate.

03.

Scalabilitate

Oferim clientilor solutii scalabile care se pot dezvolta in timp si pot fi duse la alt nivel.

04.

Eficienta

Cautam solutiile cele mai eficiente pentru a asigura un raport pret calitate foarte bun.