Despre

Suntem o agentie web, full service, specializata in web design si optimizare SEO

Nucleul acestei firme s-a concretizat la preselectia nationala de web design, organizata la Parcul Industrial Hemeusi HIT Park, din cadrul concursului Webdesign International Festival (WIF).

La acest concurs echipa noastra s-a clasat pe locul I, urmand astfel sa reprezinte Romania pentru prima data intr-un concurs de aceasta amploare, la etapa internationala care a avut loc in Franta, la Limoges.

In Franta am avut ocazia de a participa la conferinte de webdesign sustinute de elitele internationale din acest domeniu, precum si de profesorii de la Universitatea de Webdesign din Limoges. Pe langa aceasta, am facut schimb de experienta cu concurentii din celelalte tari precum SUA, Rusia, Polonia, Brazilia, etc.

In urma acestor experiente putem spune ca avem o noua viziune asupra webdesign-ului. Am inceput sa colaboram cu diversi parteneri din mai multe domenii de activitate, precum imagine, design, marketing pentru a oferi clientilor nostri solutiile cele mai bune.

Cum web design-ul fara optimizare seo nu aduce rezultatele scontate, avem angajati specialisti pentru acest domeniu de optimizare pentru motoarele de cautare si servicii SEO.

Aveti nevoie de o pagina de internet, plina de informatii, usor de navigat si accesibila?

Noi va putem oferi una care sa creeze dependenta vizitatorului, sa-l faca sa revina iar si iar pentru a vedea noile informatii cu privire la afacerea dumneavoastra.

Aveti nevoie de un site care sa va aduca profit? Noi va oferim o strategie de promovare care nu doar ca va aduce profit dar va fi si apreciata pentru modul in care functioneaza, arata si ajuta vizitatorul sa-si gaseasca raspunsurile la problemele sale.

Noi suntem convinsi de faptul ca orice vizitator este un potential client, trebuie doar sa apelati la serviciile noastre de web design siĀ optimizare SEO.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Loading...