Print design

„Comunicating without words, the power of good design”

Designul grafic este o forma de comunicare vizuala. Este un proces prin care informatia vizuala primeste forma si structura, pentru a comunica un mesaj.
Acesta se obtine de obicei prin combinarea mai multor tipuri de fonturi cu elemente de design si poate lua mai multe forme, de la documente printate pana la design 3D.

Designul grafic (print design) este exprimat intr-o multitudine de formate si media, cele mai utilizate fiind:

» Print publicitar si media – reviste, ziare, postere, print publicitar
» Design interactiv – site-uri web, interfete grafice pentru software
» Film, video, CD, DVD – animatie grafica, materiale promotionale
» Produse, design de etichete si impachetare

Serviciile noastre de print design, includ:

  • Identitate vizuala – reprezinta un mijloc prin care puteti comunica mai usor cu clienti si prin care firma dumneavoastra se poate identifica cu usurinta in raport cu firmele concurente. In categoria identitatii vizuale intra urmatoarele servicii: creare sigla (logo+logotip+slogan), creare logo si creare manual de identitate vizuala ce are rolul de a standardiza folosirea tuturor elementelor vizuale ale marcii.
  • Creatie grafica si design publicitar – include crearea de carti de vizita, pagini cu antet, brosuri, pliante, afise, cataloage, mape, ambalaje, postere, bannere si flyere. Astfel de produse va ajuta sa transmiteti mesajul rapid, avand un impact puternic asupra clientilor.

Pentru a beneficia de serviciile noastre, contactati-ne!

Loading...