Optimizare SEO

optimizare seo

Optimizare SEO = optimizare pentru motoarele de cautare.

In sens larg, optimizarea SEO este Marketing prin intelegerea modului in care functioneaza algoritmii de cautare, si ce ar cauta vizitatorii, pentru a stabili corespondenta cu paginile de internet oferind ce acestia cauta. Anumite eforturi SEO pot implica optimizarea codarii unor pagini, fara a face modificari vizibile pentru vizitatori, precum ierarhizarea structurii paginilor, evitarea sau rezolvarea unor probleme care ar putea impiedica motoarele de cautare sa indexeze complet paginile. Alte eforturi mai vizibile ar fi includerea de continut unic care este usor indexat si extras de pe pagini web datorita vizitatorilor umani.

Termenul SEO poate sa se refere la „Optimizatori pentru Motoare de Cautare”, un termen adoptat de industria consultantilor care se ocupa de optimizarea proiectelor in numele clientilor, si al angajatilor proprietarilor de situri care pot lucra SEO in interiorul firmei.

Optimizatorii pentru Motoare de Cautare, adesea ofera optimizare SEO ca un serviciu singular, facand parte dintr-o campanie mai mare de marketing. Deoarece un proces de optimizare eficient poate cere schimbari in codul sursa al sitului, este recomandat sa fie inclus in dezvoltarea initiala si design-ul sitului, ajungand la folosirea termenului „Search Engine Friendly”( „Prietenos Motoarelor de Cautare”) pentu a descrie design-ul, meniurile, sistemul de management al continutului, si al cosului de produse care poate fi optimizat usor si eficient.

Se spune ca Google are peste 300 de factori in componenta algoritmului de afisare a rezultatelor, ceea ce a creat numeroase polemici legate de tacticile folosite pentru SEO, in randul webmaster-ilor.

deosebIT Soft Bacau este o agentie de web design din Bacau care ofera servicii de optimizare SEO la calitate maxima.

Pentru a primi oferta noastra de servicii optimizare SEO, va rugam sa completati acest formular.

Loading...