Google AdWords

Indiferent de buget sau de timpul disponibil, puteti atrage clienti si va puteti imbunatati afacerea prin programul de advertising de la Google. Cu ajutorul AdWords, puteti alege unde sa apara reclama, puteti stabili bugetul dorit (nu exista o limita minima impusa) si puteti masura cu usurinta impactul reclamei dumneavoastra.

Reclama poate sa apara atat pe Google cat si pe site-urile partenere. Prin sistemul cost-per-click, sunteti taxat doar in momentul in care cineva efectueaza un clic pe reclama.

Beneficiile reclamei prin Google:

  • atrageti clientii chiar in momentul in care acestia cauta produse sau servicii din categoria celor pe care le oferiti dumneavoastra.
  • control asupra bugetului. Dumneavoastra decideti cat de mult sau cat de putin doriti sa cheltuiti lunar, nefiind impusa o limita mimina. Cu sistemul cost-per-click sunteti taxat doar atunci cand cineva efectueaza un clic pe reclama.
  • puteti vedea cu exactitate ce elemente din reclama genereaza rezultatul dorit si ce elemente pot fi imbunatatite. Prin intermediul rapoartelor detaliate, puteti vedea cati utilizatori intra in contact cu afacerea dumneavoastra, de unde sunt acestia si alte detalii.

Agentia noastra face parte din programul Google Engage for agencies. Apeland la serviciile noastre puteti primi cupoane valorice gratuite pentru reclama AdWords pe Google.

Loading...