Creare pagina Facebook

creare pagina facebookFacebook se afla intr-o continua expansiune si acaparare a mediului online, numarand in prezent peste 800 de milioane de utilizatori in intreaga lume. Desi exista si alte retele de socializare, platforma Facebook dispune de cea mai mare expunere datorita popularitatii sale, fiind astfel mediul cel mai potrivit pentru promovarea serviciilor si produselor dumneavoastra. Crearea unei pagini Facebook care sa reflecte cat mai bine compania dumneavoastra reprezinta o modalitate prin care puteti obtine vizibilitate si prin care puteti atrage mai usor clienti. O pagina Facebook reprezinta practic a doua pagina a unui business.

Facebook va ofera posibilitatea de a crea o pagina in cadrul careia puteti include diferite informatii cum ar fi logo-ul, datele de contact si descrierea companiei. In zona de wall a pagini aveti posibilitatea de a posta diverse anunturi, promotii, oferte speciale, stiri despre evenimente viitoare sau curente sau orice alta informatie care poate atrage clienti catre serviciile si produsele oferite. Toate actualizarile realizate de dumneavoastra sunt vizibile in timp real celor care acceseaza pagina.

Pagina Facebook poate fi personalizata astfel in incat sa ofere o imagine cat mai buna despre compania dumneavoastra si ea reprezinta astfel elementul de identitate si de distinctie fata de celelalte companii.

Pe langa posibilitatea de a atrage clienti, o pagina Facebook contribuie la imbunatatirea imaginii si a prezentei pe piata a companiei, totul cu costuri minime.

Oferim servicii de realizare, personalizare si administrare pagina Facebook pentru compania dumneavoastra. La cerere, va putem ajuta sa realizati campanii de marketing sau de vanzare directa pe pagina dumneavoastra de Facebook.

Ce include realizarea unei pagini profesionale Facebook?

  • Creare pagina Facebook
  • Selectare informatii si poze reprezentative si optimizare Profile Picture
  • Inserarea de informatii si poze in cadrul paginilor principale: Wall, Info si Photos
  • Configurare setari pentru landing pages, permissions, privacy, blocklist si admins in functie de preferintele dumneavoastra.
Loading...