Servicii

Paginile web sunt principalul nostru obiect de activitate. Inca de la inceput, deosebIT Soft a oferit clientilor sai numai servicii de webdesign profesional, optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) si campanii de internet marketing de calitate.

Pe scurt, serviciile noastre cuprind:

Web design

Fie ca doriti un design unic si personalizat, fie ca aveti design-ul si il vreti transpus in pagina, noi avem solutia potrivita pentru dumneavoastra.

Optimizare SEO

SEO reprezinta un proces prin care este imbunatatita vizibilitatea unui site in cadrul motorelor de cautare cum ar fi Google, Bing sau Yahoo. Avand un site bine optimizat, veti fi mai usor de gasit de catre potentialii clienti.

Marketing online

Venim in sprijinul dumneavoastra cu strategii de  marketing ce va vor ajuta sa identificati si sa atrageti clienti.

Server gazduire

Oferim servicii profesionale de gazduire web pe servere din Romania. Aveti avantajul unui timp de acces la website foarte scazut si o incarcare rapida a paginilor site-ului dumneavoastra indiferent de marimea acestora.

Print design

Serviciile noaste de Print design includ: identitate vizuala (creare logo), creatie grafica, design publicitar si design de ambalaj (packaging).

Prin promovare se intelege inregistrarea site-ului dumneavoastra in motoarele de cautare si directoarele web. Pentru o buna pozitionare in aceste motoare de cautare, noi trimitem site-urile manual si nu automat cum o fac alte agentii de web design. Promovarea se face manual pentru ca fiecare site este important si merita multa atentie. Timpul afisarii site-ului dumneavoastra pe motoarele de cautare sau directoarele web este cam de 2-3 luni.

A avea un site si a nu-l promova, este ca si cum nu ar exista.

Oferim strategii de marketing online si management de promovare pe internet. Aceste strategii reprezinta de fapt mecanismele necesare cresterii afacerii dumneavostra pe internet. Promovarea pe internet incepe odata cu lansarea site-ului care urmeaza a fi integrat in strategia generala de promovare pe internet.

Pentru a primi oferta noastra de servicii, va rugam sa completati acest formular.

Loading...